Dienstencheques

Bee-Net stelt diensten (M/V) ter beschikking van particulieren voor huishoudelijke taken in huis zoals poetsen, ramen afwassen, wassen, strijken, maaltijden klaarmaken en naaien. Als erkende onderneming vallen onze diensten volledig onder het wettelijk stelsel van het federaal systeem voor dienstencheques.
Dankzij de dienstencheques, betaalt u slechts 7,50 €/uur (5,25 € na belastingaftrek) voor huishoudhulp in Koekelberg en andere gemeenten gelegen in het noordelijk deel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem en Molenbeek).

Onze kantoren bevinden zich in de nabijheid van het Gemeentehuis van Koekelberg en dicht bij het metrostation Simonis, Sint-Annakerkstraat 114 – 1081 Koekelberg.
Wenst u gebruiker van Dienstencheques te worden, schrijf u dan hier in! Bee-Net begeleidt u bij elke stap.

Wenst u te werken als huishoudhulp voor Bee-Net, aarzel niet en contacteer ons ! Bee-Net is lid van het PWA en Dienstencheques netwerk.

Dienstencheques Koekelberg

décembre 4th, 2015|0 Comments

zijn wij Bee-Net is een Dienstencheques afdeling van het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) van Koekelberg en is hiermee één van de [...]

Huishoudhulp Worden

Voor wie?

De bewoners en niet-commerciële verenigingen van Koekelberg. Alle fysieke en morele privépersonen die in Koekelberg wonen (met uitzondering van de ondernemingen) kunnen een beroep doen op het PWA om hulp te genieten op diverse gebieden die niet door het reguliere arbeidscircuit aangeboden wordt.

MEER INFO

De voordelen ?

Een waardevolle hulp genieten aan een uurtarief van € 5,95 betaalbaar door middel van PWA-cheques.
Een belastingvermindering
Een wettelijk kader
Een onderhandelingspartner in de buurt

MEER INFO

De formaliteiten ?

Ondertekening van de inschrijvingsdocumenten
Betaling van een jaarlijkse inschrijvingsbijdrage van € 7,44
Aankoop van PWA-cheques bij ACCOR.

MEER INFO